Khamis, 2 Disember 2010

Nota Buatan Gua Yang Lemau

Hari ni gua nak ketengahkan cara smart belajar.Cara buat nota yang kompak dan di tambah dengan elemen-elemen menarik bagi menghilangkan kebosanan serta memudahkan malaun-malaun yang belajar jenis last minute macam gua.
nota kejadah ape

nota kemuncak waktu prof mule mencarut,bintang-bintang tu paling hensem

Gua tambah lidi-lidi,bagi attractive:p

Nota yang sebegini mungkin akan membawa ke lembah yang cilake.
Boleh ditengok tapi jangan dibuat.
Gua sampai kena migrain fikir macam mane nak bagi nota gua sestailo rambut Dr Rozmey .
Sesape yang tahu cara buat nota terbaik? 

p/s:gua punye nota,gua punye suke nk buat macam mane.

6 ulasan:

Hidup Ini Adalah Kenyataan berkata...

Deh tulisan doktor nie

mikail han berkata...

haha..cakar ayam+harimau

DeCrewz berkata...

Macam tulisan aku zaman2 'U' dulu je.. Kita serupaaa... aaaa, penah dgr lagu tu??

Tanpa Nama berkata...

haha
asalkan boleyh namlpak lidi tuh
kire ok lahhh
xyah lah tiru style rambut dr rozmey
rambut sendiri lg cun kn?
huhu

Tanpa Nama berkata...

u have such a nice handwriting, i likeeee.hehe :D

mikail han berkata...

buruk je tulisan tu..ade cadangan nk tulis style cane bagi hensem abes tulisan gua x??:P