Sabtu, 27 November 2010

Kejadah Polis Zaman Sekarang

Sekadar entri rilek-rilek harini~ 
   
Kalau beskal adek gua la lu curi
Gua tak tau nak salahkan sapa tentang pic ni.Gua sendiri pun mati kutu,badan sasa,muka matured tangan berketul tapi satu saje slack,bantai basikal budak.Kalau tengok kawasan polis ni ronde,macam dekat area parking kereta.Kalau gua lagi prefer polis ni bantai kereta-kereta yang ada dekat situ daripada basikal budak yang tak bersalah.Sekurang-kurangnya,cadangan gua ni dapat jugak membantu mengurangkan jumlah pelumba haram di jalan raya.
 
 
Apa kejadah curi basikal budak wahai polis?

1 ulasan:

Syira C Gadis KidaL berkata...

salam..

myb polis ni bekas ahli ginastik kot..
tu pandai balance badan tuh..
huhu..

thanx singgah gadis kidal :)