Ahad, 28 November 2010

Gua Sedang Jeles

Sekadar entri rilek-rilek hari ni~
Gua jeles dengan ezos kete ni

Gua bangga dengan negara gua sebab ada penduduk kreatif macam ni.Bukan satu ezos mamat ni letak,tapi sepuluh!Serious gua tabik spring sampai patah tangan pun takpe.Lepas ni gua harap pemilik kereta ni "forward"kan design kereta ni skali dengan cadangan penambahan ezos kepada Proton.Gua yakin design lu laris di pasaran.Gua sebagai supporter terkuat.Kepada sesape yang nak order kereta ni jangan malu segan kontek gua.


*Masalahnya,kereta ni dah lari spec dari yang ditetapkan oleh JPJ,lu buat barang antik je la brader~

1 ulasan:

JRY berkata...

gua ingat klu kreta ni masuk acara drag kategori kereta antik kompom menang kot. haha