Jumaat, 17 September 2010

Evolusi Pontianak Kearah Tahun 2020

Orang dulu-dulu cakap pontianak:
  • Selalu duduk atas pokok kelapa.
  • Boleh menjelma jadi pompuan cantik,menggoda dan menggiurkan.
  • Boleh terbang macam superman.
  • Boleh bergayut macam cicakman.
Ape-ape pon,hakikatnye kini pontianak sudah berevolusi dek mengikut arus kemajuan yang semakin pesat.Ketamadunan dunie pontianak ni memang tiada tolok bandingnya.Mereka pesat membangun tak kire di mane saje.Pavillion,Times Square,Lot 10,Low yatt korang cakap je blambak beb.Dalam diam dorang pasak ekonomi dorang supaya sentiase utuh jika badai mendatang nanti.

Kite sebagai manusia biasa yang normal sepatutnye mengambil langkah yang proaktif serta agresif untuk menghapuskan golongan pontianak durjane ini.Takkan kite nak tengak dorang terus bermaharajelela dengan menghisap darah anak-anak bangse kite.Aku tak dapat nak bayangkan ape yang akan berlaku sekiranya dorang conquer dunie.Haru-biru kot.

Yang banyak sikit darah dorang takde hal la.Yang gemuk,kembong sane sini sume tak pe la.Lepas kene sedut boleh survive lagi.Tapi camne yang kurus keding,darah pon cukup-cukup tuk pusing satu badan jek.Boleh pupus golongan kurus atas muke bumi ni nanti.Kalau ade pon golongan pontianak gemuk je la.


Aku cite sikit modus operandi pontianak moden ni untuk sedut darah kite:


"Hello brader gua nak carik henpon nokia E5 la.Bape lu boley bagi?"-kate aku

"Lu boleh angkat ini henpon punye,wa bagi lu RM 1500.Paling murah wa bagi kat lu saje."-kate pontianak

"Ok.Memang murah.Lu reserve dulu satu untuk gua.Gua mau pusing-pusing dulu.Nanti gua datang balik kasi duit"-kate aku


Pontianak suke cekik darah,sedut darah dan hisap darah.Senyuman manis,kelentong dan cakap lebur.Sume modus operandi pontianak la.Korang jage-jage la kalo keluar area dorang.

****
Pontianak kurus.

Maklumat tambahan:
  • Pontianak semakin mengganas dekat pusat-pusat tumpuan orang ramai.
  • Ambil langkah berjage-jage untuk mengelakkan perkare yang tidak diingini berlaku.
  • Repot dekat pihak goven segera biar dorang anta skuad ala Ghostbuster.
  • Setahu aku nokia E5 original set boleh dapat RM883 jek.
  • Bace al-Quran selalu sebagai pelindung diri.  


4 ulasan:

ms.Teddy berkata...

bela lembu beb..ak nk bela lembu..ko ske mandi x??nenek ak kate sape xske mandi adalah kambing..

ms.Teddy berkata...

perghh..gler moden dah pontianak skg..naseb bek ko xjd mangsa kan..

fye berkata...

haha mcam bodo siot. gile cekik darah

selipar jepon berkata...

lu orang jage-jage la..jgn kene hirup darah sudey..