Isnin, 5 September 2011

Duit Raya

Perbualan gua dengan kazen gua di hari raya~


kazen : siapa nak duit raya.duit dalam poket tengah berkepuk-kepuk ni


gua yang kebetulan berada berdekatan denganya,segera berlari-lari anak untuk memecut anak-anak buah yang lain.Alhamdulillah gua lah orang pertama yang sampai :)


gua    : duit raya!!


kazen : eh,lu nanti kejap.duit raya special gua nak bagi tahun ni.


gua    : ok,saya tunggu baik-baik  *damn,macam mana gua boleh tersebut “saya”.sungguh kurang ajar


kazen : untuk kau,gua dah putuskan yang gua akan bagi duit raya secara interaktif,efisien dan lebih teratur.


gua    : macam mana tu? Cepatlah cakap.nak duit raya sangat ni.


kazen : sudah,pergi bersiap.lepas ni nak beraya rumah Eton pulak.


gua    : mana duit rayanya?


kazen : kejap lagi gua pergi tekan nuffnang kau sampai button keyboard tu hancur.


Kalau dah pagi raya 1 syawal 1432H ni gua tempek kepala lu dengan tempe baru tau.


p/s: tak percaya tanya kazen gua,nobitasensei

4 ulasan:

PenuliS berkata...

kehkehkeh.tekan smpi lebam.kesian kau kan,mendambakan duit raya!!=p

nick dot anis berkata...

hahahhahaha lawak3

Fara E's berkata...

tekan aku pnye , haha

PENCONTENG berkata...

hahahaha unik bebenor cara bagi duet rayanya.