Isnin, 27 Jun 2011

Penyesalan

Gua nak minta maaf,minta ampun dari hujung rambut gua hingga lah ke hujung kuku kaki kelinking.

Gua menyesal atas kelalaian gua selame ni.

Ya,memang gua ade terima messages daripada geng-geng gua.Diorang minta gua kembali menulis blog.Tapi malaun berhati keras macam gua mana boleh cair.Hati gua pejal,kukuh daripada pujuk rayu murahan mereka semua.

Hari-hari selepas itu gua lalui macam biasa,tanpa entri seperti yang mereka harapkan.Gua siap boleh buat peach cobbler untuk mengisi masa lengang gua tiap-tiap hari.ok,itu gua tipu.tiap-tiap hari gua singgah kedai karim lepas kuliah beli peach cobbler sebab bulan ni ade diskaun 10% untuk setiap belian yang ade kaitan dengan buah peach.

Semalam,gua terima satu message terakhir daripada secret admire gua.Dia rasa terkilan dengan sikap gua yang bagaikan kacang lupakan kulit terhadap blog Silpar Jepon ni.Korang bacelah statement die,mane tak runtun jiwa macho gua~

"Salam sayang pembuka bicara,saya terkilan dengan sikap silpar sebab sudah lame tak berblogging.Sebelum ni,saya ingat silpar adalah lelaki yang saya cari selama ini.Pecinta blog,penegak kebenaran bahawa silpar jepon terbaik dan macho mengupdate entri.Maaf,saya gagal mengawal perasaan saya.Jika silpar terus begini saya sudi pergi setelah meninggalkan jejak di chatbox.Saya pergi membawa hati yang lara."

 by anon

Gua terpana seketika,lebih-lebih lagi setelah gua dapat tahu bahawa pengirim message tersebut











-insyaallah lepas ni abang silpar takkan buat Nora sedih lagi tau

12 ulasan:

PenuliS berkata...

cehhh..tipu je!!

Silpar jepon berkata...

haha,percayelahpercayelahpercayelah :))

fye berkata...

memang dasar perogol. haha

Nobita Sensei berkata...

Mati-mati gua ingat secret admirer tu si Yvonne.

Jiejah Gorjes berkata...

cissssss...cite tahyul!!!

syafeika edora berkata...

ta blh blah lgsung gbr tu,hahaha

Silpar jepon berkata...

gambar tu jadi boleh blah bile ade gua kat sebelah kan..kahkahkah~

Sharienz Sz berkata...

propaganda semata-mata haha

mar yanie berkata...

ceh ceh ceh ceh..ptuiii..hahaha

SiS NaD berkata...

Salam inchik Slipar...

Perghhh!~ Mahu bertumbuk dengan Seth nanti...

cik chopu berkata...

ha ha ha ha ha

*caption bawah ni tulis 'peria'

Henry Zackery berkata...

perrgghhh... terbaek :)

IKLAN GANGSTER BUKAN KL GANGSTER